Go Back

Lynhurtig banankage

Forb. tid 15 min
Tilb. tid 50 min

Equipment

  • 1 Cosori Airfryer
  • 1 Cosori Kageform

Ingredienser
  

  • 4 stk. store overmodne bananer
  • 4 stk. mediumstørrelse æg
  • 200 gram sukker
  • 250 gram hvid fuldkornshvede (fx fra Valsemøllen)
  • 15 gram bagepulver
  • 150 gram Lurpak Let

Sådan gør du
 

  • Smelt smør i en gryde.
  • Blend alle de øvrige ingredienser til en ensartet dej.
  • Blend det smeltede smør i dejen.
  • Spray det indvendige af din Cosori Kageform med en bagespray eller smør den med smør eller olie.
  • Hæld dejen i formen og bag i din Cosori Airfryer ved 130 grader i 45 minutter.
  • Efter 45 minutter stikker du en kødnål/spyd i kagen for at tjekke, at den er færdig. Hvis den ikke er bagt helt færdig, kan du bage den yderligere 5-10 minutter, men husk at holde øje med din kage.
  • Kagen kan serveres både varm og kold, ligesom du med fordel kan give den en omgang lækker chokoladeganache.