Go Back

Foccacia med salt og hvidløg

Forb. tid 12 t
Tilb. tid 15 t

Equipment

  • 1 Cosori Airfryer
  • 1 Cosori Pizzapande

Ingredienser
  

  • 250 gram koldt vand
  • 5 gram gær
  • 150 gram manitobamel
  • 100 gram durummel
  • 1 tsk. fint salt
  • 2 spsk. olivenolie Vælg gerne en olivenolie med smag - fx med hvidløg.
  • 1 tsk. flagesalt Fx fra Maldon

Sådan gør du
 

  • Hæld det kolde vand i en skål.
  • Opløs gæren i vandet.
  • Tilsæt nu manitobamel, durummel og salt.
  • Rør alle ingredienserne sammen, til du har en nogenlunde ensartet dej. Dejen skal IKKE æltes.
  • Hæld nu dejen i en lidt større lufttæt beholder og lad den stå et par timer på køkkenbordet.
  • Stil herefter dejen i den lufttætte beholder i køleskabet til dagen efter. Jeg lod min dej stå i køleskabet natten over i cirka 10 timer.
  • Når det er tid til at bage brødet, opvarmer du din airfryer til 200 grader.
  • Imens airfryeren varmer pensler du din Cosori pizzapande med én spsk. god olivenolie.
  • Herefter hælder du FORSIGTIGT dejen over i pizzapanden og fordeler dejen, så den fylder hele pizzapanden.
  • Smør herefter oversiden af brødet med én spsk. olivenolie og tryk små fordybninger i brødet med dine fingerspidser, så olien kommer godt ned i brødet.
  • Til sidst drysses lidt flagesalt henover, og brødet bages i airfryeren ved 200 grader i 15 minutter.