Go Back

Pastasalat med kylling, bacon og hjemmelavet karrydressing

Ingredienser
  

Pastasalat

  • 150 gram fuldkornspasta (tør vægt)
  • 300 gram kyllingebryst (stegt, bagt eller kogt)
  • 150 gram ærter
  • 130 gram snackpeber
  • 200 gram broccoli
  • 125 gram stegt kalkunbacon i skiver

Karrydressing

  • 200 gram Cheasy Fraiche 5 %
  • 75 gram Miracle Whip Light
  • 3-4 spsk. Easis Pickles (eller mangochutney)
  • 0,5-1 tsk. mediumstærk karrypulver
  • 0,3 tsk. cayennepeber
  • groft salt

Sådan gør du
 

  • Kog pastaen og køl den herefter ned.
  • Imens pastaen køler af, skylles og plukkes broccolien i små buketter og snackpeberen snittes fint.
  • Put i en skål sammen med ærterne.
  • Skær den færdigtilberedte (afkølede) kylling i mundrette bidder og hak skiver af kalkunbacon.
  • Tilsæt til grøntsagerne sammen med den afkølede pasta.
  • Rør nu ingredienserne til dressingen sammen og smag til med salt og evt. Perfect Sød.
  • Vend den færdige dressing i pastasalaten og servér! ✌🏻