Go Back

Tacosalat med pulled chicken

Tilb. tid 2 t 30 min

Ingredienser
  

Pulled chicken

  • 2 stk. kyllingebrystfileter
  • 2 spsk. Easis chilisauce
  • 2 spsk. Easis BBQ-sauce
  • 2 spsk. hoisin Sauce
  • 2 spsk. taco Sauce Medium (Købt i Føtex)

Syrnet spidskål

  • 150 gram rød spidskål
  • 1 stk. lime
  • 0,5-1 tsk. groft salt

Guacamole

  • 1 stk. stor avocado
  • 1-1,5 spsk. Cheasy Fraiche 5 %
  • 0,5 stk. alm. størrelse rødløg
  • 1 fed hvidløg
  • 0,5 stk. lime
  • salt

Pico de gallo

  • 200 gram San Marzano-tomater
  • 0,5 stk. alm. størrelse rødløg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 bundt koriander
  • 0,5-1 stk. rød chili
  • 1 stk. lime
  • 2 spsk. fransk æblecidereddike
  • 1 spsk. olivenolie
  • Salt og Easis Perfect Sød

Sådan gør du
 

Pulled chicken

  • Bland chili- og BBQ-sauce og hæld ud over kyllingefileterne.
  • Pak herefter ind i sølvpapir (eller læg i et lille ildfast fad med låg) og sæt i ovnen på 125 grader varmluft i 2,5 timer.
  • Efter 2,5 time tages kyllingefileterne ud af ovnen og trækkes fra hinanden med to gafler.
  • Til sidst tilsættes hoisin sauce og tacosauce og blandes med kyllingen.

Syrnet spidskål

  • Rengør og snit spidskål fint.
  • Tilsæt herefter limesaft og 0,5 tsk. groft salt
  • Massér limesaft og groft salt godt og grundigt ind i spidskålen.
  • Smag eventuelt til med resten af saltet.

Guacamole

  • Kør avocado, cremefraiche, lime, rødløg og hvidløg i en minihakker/blender, til det har en fin, ensartet konsistens.
  • Smag til med salt.

Pico de gallo

  • Del tomaterne i kvarte.
  • Hak rødløg, hvidløg, chili og koriander fint (jeg bruger altid minihakker).
  • Bland tomater, rødløg, chili og koriander med limesaft, eddike og olie.
  • Smag til med salt og Perfect Sød fra Easis (eller almindelig sukker).