
Pastasalat med kylling, bacon og hjemmelavet karrydressing
Ingredienser
Pastasalat
- 150 gram fuldkornspasta (tør vægt)
- 300 gram kyllingebryst (stegt, bagt eller kogt)
- 150 gram ærter
- 130 gram snackpeber
- 200 gram broccoli
- 125 gram stegt kalkunbacon i skiver
Karrydressing
- 200 gram Cheasy Fraiche 5 %
- 75 gram Miracle Whip Light
- 3-4 spsk. Easis Pickles (eller mangochutney)
- 0,5-1 tsk. mediumstærk karrypulver
- 0,3 tsk. cayennepeber
- groft salt
Sådan gør du
- Kog pastaen og køl den herefter ned.
- Imens pastaen køler af, skylles og plukkes broccolien i små buketter og snackpeberen snittes fint.
- Put i en skål sammen med ærterne.
- Skær den færdigtilberedte (afkølede) kylling i mundrette bidder og hak skiver af kalkunbacon.
- Tilsæt til grøntsagerne sammen med den afkølede pasta.
- Rør nu ingredienserne til dressingen sammen og smag til med salt og evt. Perfect Sød.
- Vend den færdige dressing i pastasalaten og servér! ✌🏻