Skyl og hak grøntsager, riv/pres hvidløg og skyl cherrytomater.
Varm gryden/panden op til middelhøj varme.
Tilsæt olie og “klar” løg og hvidløg.
Tilsæt resten af grøntsagerne og steg videre i et par minutter.
Brun det hakkede oksekød af sammen med grøntsagsblandingen.
Tilsæt de tørrede krydderier og rør rundt.
Tilsæt nu tomatpuré, rør rundt og tilsæt til sidst hakkede og flåede tomater.
Bland kyllingefond og vand og hæld i gryden/panden.
Lad simre ved middelvarme i en times tid.
Smag nu kødsovsen til med salt og flydende sødemiddel (eller sukker).
Tilsæt herefter ost, mascarpone og fløde og lad simre videre i cirka et kvarter ved lav varme.
Imens koges pasta i en gryde ved siden af, og kødsovsen smages til med salt og sødemiddel (eller sukker) en sidste gang.
Når pastaen er færdigkogt, hældes vandet fra, og pastaen vendes i kødsovsen.